RSS

Merry Christmas . Replace this text with your christmas wishes for your visitors .

¿Quién somos?

Hola, para empezar somos unas inexpertas en esto de las corrientes éticas, asi que, primero os haremos una pequeña presentación de quien somos y de donde venimos.

Somos tres chicas de 1º de bachiller, nuestro instituto es Florida Secundaria, situado en Catarroja (Valencia). Nuestros nombres son: Mar Timor Sarrió, Noelia Núñez Sánchez e Isis Martínez Vazquez.

Este blog lo hemos creado para la asignatura de Filosofía y hablaremos sobre diversos temas, no sólo de filosofía sino que también lo utilizaremos para Historia Contemporánea y demás asignaturas.



El primer tema filosófico que trataremos en este blog será el Hedonismo, ya iremos actualizando y os informaremos sobre los temas que vayamos trabajando.

Aqui os dejamos el documento donde se explica nuestro trabajo


Un beso!



3 comentarios:

Ana Estela i Gallach dijo...

Falta prou més feina. Aneu molt endarrerides. La plantilla sense canviar i sols l'entrada de presentació. Entreu al codi del document meu i trobareu les dimensions: canvieu les xifres per unes més grans, però ull feu-ho de manera proporcional o se vos deformarà el visor.

FALTA EL GADGET AL MENU LATERAL DE LES ETIQUETES I QUE CLASSIFIQUEU TOTA LA INFORMACIÓ PER TEMES.

Bye, bye

Ana Estela i Gallach dijo...

Ull xiques! La correcció en la redacció és fonamental i els textos no poden estar sense justificar. Entreu en configuració/ bàsic i al final, marqueu l'opció editor actualitzat.

Ana Estela i Gallach dijo...

Molt millor treball, però la lletra en blanc dificulta prou la lectura. Algun recurs visual o de música a la presentació seria perfecte. No és precís que siga una foto vostra, eh?

Entreu en goear i podeu seleccionar la cançò que vullgau per afegir-la en un minireproductor a l'entrada sols copiant el codi.

Encara queden detalls de la redacció per millorar.

Poseu etiquetes segons els temes a les entrades i comproveu que el gadget en elements de pàgina d'etiquetes (labels) el teniu. IMPRESCINDIBLE EN UN BLOC.

Publicar un comentario